Gitaarspelen, hoe het niet moet.

Andy mcKee is niet okee. Kan iemand die man uitleggen hoe je gitaar moet spelen? Hij heeft zijn gitaar niet eens goed gestemd (EADGBE). Hij stemt ‘m DADGAD. Hij komt continu met de duim van zijn linkerhand boven de hals uit, of speelt zelfs VERKEERD om. Het lukt hem ook niet zijn rechterhand in een vaste positie te houden. Jammer zeg:

Advertenties

14 Reacties op “Gitaarspelen, hoe het niet moet.

 1. Haha, jammer ja! Zo te horen weet ie gelukkig wel hoe je nieuwe snaren op je gitaar legt. Of zou iemand anders dat voor hem en kan hij helemaal niks ; )
  Mooi geluid in ieder geval!

 2. Je kan het ook creatief en vernieuwend noemen…

 3. Goed punt, was ik even vergeten!

 4. Geef nou maar gewoon toe dat deze kerel weet hoe die muziek moet maken en buiten de ‘box’ denkt (wat een goede muzikant hoort te doen). Ik betwijfel dat degene die dit artikel heeft geplaatst hetzelfde talent heeft.

 5. hahaha, goed zeg! Idd lekker out of the box gitaar gebruik! Ook erg grappig dat ik naar aanleiding van het stukje tekst dacht er even te voor gaan zitten om naar iemand te kijken die bizar slecht zou spelen….

 6. Prachtige vorm van tappen op de gitaar. Deze vorm van gitaarspelen heeft zijn wortels in de flamengo en zigeunermuziek.

 7. @theo prachtige vorm van tappen inderdaad. Zelf studeer ik sinds een jaar of vijf intensief op flamenco, maar de link met Andy mcKee ontgaat me. Met flamenco heb je golpes, het tikken tegen de gitaar, met de duim en verschillende vingers. Altijd met rechterhand (uitgaande van rechtshandige gitaristen). Hier worden ze gedemonstreerd: http://www.youtube.com/watch?v=pf24LLUt1RI Waarom denk je dat die link er is?
  Daan

 8. zou hem niet na kunnen doen ondanks dat ik toch al een tijdje speel.
  aan het ritme mankeert niets . erg muzikaal en inventief. je ziet aan hem dat hij exact weet wat hij doet.
  frans

 9. Degene die de tekst heeft geschreven bedoelt dat Andy Mc Gee juist een grote muzikant is en iemand hem dit NIET makkelijk na zal doen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s